Platsbyggt kök med grå stenskiva

Köksrenovering eller platsbyggt? Då har du hittat rätt!

Vi på Gamla Uppsala Snickeri har en lång erfarenhet av olika typer av projekt. Köksrenovering och platsbyggt är vår specialitet. Genom åren har vi gjort allt från hela hus till renoveringar. Men en sak är alltid i fokus: det är detaljerna som avgör. Varje projekt är unikt och därför anpassar vi oss efter dina behov.


 

Vi leder dig genom hela processen!

Kvalitet och kundnöjdhet är våra högsta prioriteringar, och vårt team av skickliga hantverkare och samarbetspartners inom olika yrkesområden arbetar tillsammans för att säkerställa att ditt projekt blir en succé. Med oss slipper du ha koll på leveranstider från andra firmor eller kontakta olika personer varenda gång du undrar något. Vi löser det så att du endast har en kontaktperson som leder dig genom hela processen. 

Nedan kan du läsa mer om de tjänster vi utför. 

Grå platsbyggd förvaringsbänk med rotting
Modernt kök i grågrön färg

Köksrenovering

Med drygt 30 års erfarenhet inom branschen har vi utvecklat en effektiv och pålitlig metod. Vår specialitet är köksrenovering, och vi är dedikerade till att skapa ditt drömkök. Vi tar hand om hela processen. Vi samarbetar med pålitliga underentreprenörer inom olika yrkesområden och koordinerar hela arbetet som en enhetlig tjänst. När projektet är avslutat, får du endast en faktura från oss.

Platsbyggd bokhylla med böcker, jordglob, tavlor och skåp

Platsbyggda möbler

Om du är ute efter något helt unikt som inte finns i butikerna, erbjuder vi skapandet av platsbyggda möbler. Du ger oss dina idéer och önskemål, inklusive eventuella referensbilder och mått, och vi tar fram förslag. Vi tillverkar möblerna från grunden, så de passar perfekt in i din inredning.

Vita stockaturer redo för att sättas upp

Specialsnickerier

Vårt skickliga snickeri-team är redo att ta sig an alla specialsnickeri-projekt. Om du har en vision för ett speciellt träarbetsprojekt som är unikt för ditt hem eller företag, kan vi hjälpa dig att förverkliga det. Vi tar emot dina idéer och mått och skapar en skiss som passar dina behov. Vår kompetens och erfarenhet garanterar att resultatet blir enastående.

Modernt grått badrum

Badrumsrenovering

Med vår specialisering inom snickeri och hantverk är vi här för att göra din badrumsvision till verklighet. Vårt dedikerade team ser till att varje projekt är unikt, oavsett om du önskar ett modernt och avslappnat badrum eller en mer tidlös design. Vi sätter kvalitet och detaljer i fokus för att skapa ditt drömbadrum.

Köksrenovering, platsbyggt och specialsnickerier

Vår passion för träarbete och snickerier är kärnan i allt vi gör på Gamla Uppsala Snickeri. Vi är övertygade om att varje projekt, oavsett om det handlar om köksrenovering, specialsnickerier, eller något däremellan, förtjänar vår fulla uppmärksamhet och hängivenhet. Med drygt 30 år i branschen är vi stolta över att vara experter inom vårt område.

Fullservicepartner för din köksrenovering – från planering till verklighet

Vårt engagemang sträcker sig bortom enbart montering och snickeriarbeten. Vi är din fullservicepartner, och vi tar hand om allt det praktiska för att göra din vision till verklighet. Från att förnya ditt kök till att skapa platsbyggda möbler eller specialsnickerier, vår expertis sträcker sig över hela spektrat. Oavsett om du planerar en köksrenovering eller bara vill fräscha upp ditt hem, är vi här för att hjälpa dig.

Grått Platsbyggt kök med köksö

Intresserad av köksrenovering eller platsbyggt?

Oavsett om du har en vision om att förnya ditt kök, känner dig inspirerad att inkludera platsbyggda detaljer i ditt hem eller behöver stöd med badrumsrenovering, är vi redo att förverkliga dina idéer.

Kontakta oss för prisförslag