Närbild specialsnickerier av en vit platsbyggd bokhylla med belysning

Specialsnickerier – unika skapelser som reflekterar din stil!

Vid Gamla Uppsala Snickeri förstår vi vikten av att skapa skräddarsydda specialsnickerier som är unika och uttrycksfulla. Vår passion för träarbete och hantverk genomsyrar allt vi gör, och vi är stolta över att erbjuda specialsnickerier som kommer att föra din inredning och ditt hem till en helt ny nivå.

Vad är specialsnickerier?

Specialsnickerier är handgjorda träskapelser som är skapade för att passa exakt in i ditt hem eller affärsutrymme. Dessa unika detaljer kan vara allt från vackra träpaneler och sirliga snickerier till specialdesignade möbler och konstnärliga inredningselement. Vi utformar specialsnickeri efter dina behov!

Trähylla valnöt

Specialsnickeri – vår konst

Oavsett om du vill föra in en unik känsla av skönhet, elegans eller funktionalitet i ditt hem eller företagsutrymme, kan specialsnickerier vara lösningen. De kan förvandla dina väggar, tak eller golv till konstnärliga mästerverk! På Gamla Uppsala Snickeri kan vi med stolthet erbjuda högsta kvalitet och hantverk i varje specialsnickeri vi skapar.

Elementskydd av rotting, trä och stenskiva vid ett fönster

Intresserad av specialsnickerier?

Skapa unika uttryck i ditt hem med våra specialsnickerier. Varje möbel och detalj är skräddarsydd för att passa just din vision. Låt oss förverkliga dina idéer och lyfta din inredning till nya nivåer av elegans och funktionalitet.

Kontakta oss för prisförslag

Grön platsbyggd bokhylla i ett kontor

Platsbyggda möbler

Om du är ute efter något helt unikt som inte finns i butikerna, erbjuder vi skapandet av platsbyggda möbler. Du ger oss dina idéer och önskemål, inklusive eventuella referensbilder och mått, och vi tar fram förslag. Vi tillverkar möblerna från grunden, så de passar perfekt in i din inredning.

Modernt grått badrum

Badrumsrenovering

Med vår specialisering inom snickeri och hantverk är vi här för att göra din badrumsvision till verklighet. Vårt dedikerade team ser till att varje projekt är unikt, oavsett om du önskar ett modernt och avslappnat badrum eller en mer tidlös design. Vi sätter kvalitet och detaljer i fokus för att skapa ditt drömbadrum.

Grått Platsbyggt kök med köksö

Köksrenovering

Med drygt 30 års erfarenhet inom branschen har vi utvecklat en effektiv och pålitlig metod. Vår specialitet är köksrenovering, och vi är dedikerade till att skapa ditt drömkök. Vi tar hand om hela processen. Vi samarbetar med pålitliga underentreprenörer inom olika yrkesområden och koordinerar hela arbetet som en enhetlig tjänst. När projektet är avslutat, får du endast en faktura från oss.