Vit platsbyggd garderob med snett tak

Vi hjälper dig med platsbyggt!

Oavsett om du har en tydlig bild eller behöver hjälp med att utforma ditt platsbyggda projekt från grunden, är vi här för att guida dig genom hela processen. Från design och materialval till tillverkning och installation. Med vår kompetens och erfarenhet kan du vara trygg i att resultatet blir precis som du vill ha det. Låt oss tillsammans skapa platsbyggda saker som inte bara uppfyller dina behov, utan också reflekterar din personlighet och stil. Vi handmålar våra platsbyggda möbler för att få fram penseldrag för att skapa en gedigen känsla.

Platsbyggd bokhylla

Skapa en imponerande platsbyggd bokhylla som harmoniserar perfekt med din inredning och erbjuder gott om utrymme för böcker och dekorativa föremål. Vår skräddarsydda design låter dig anpassa varje detalj för att passa din stil och behov. Ge dina böcker och samlarföremål ett vackert hem samtidigt som du lyfter fram rummets estetik med en unik och funktionell bokhylla.

 

Vit Platsbyggd bokylla

Platsbyggd garderob

En platsbyggd garderob är den ultimata lösningen för att organisera och maximera ditt förvaringsutrymme med stil och elegans. Den erbjuder anpassade hyllor, stänger och lådor som passar perfekt till dina kläder och accessoarer. Du kan maximera utrymme och organisation med smarta lösningar som dragutrymmen, skohyllor och smyckesfack. Dessutom kan du anpassa material och finish för att komplettera din interiör. På Gamla Uppsala Snickeri är redo att skapa den perfekta garderoben för dig!

Vit platsbyggd garderob med klänning

Platsbyggd förvaring

Platsbyggd förvaring är den ultimata lösningen för att organisera ditt hem med stil och effektivitet. Den erbjuder anpassning i storlek, form och layout för att möta dina specifika behov. Med maximal användning av tillgängligt utrymme och omsorgsfullt valda material och detaljer, blir platsbyggd förvaring en integrerad del av din inredning. Vid Gamla Uppsala Snickeri, med vår långa erfarenhet och skickliga hantverkare, kan vi hjälpa dig att förverkliga din vision för den perfekta förvaringen. Vi skapar en effektiv och vacker förvaringslösning som passar din personliga stil och hjälper dig att organisera ditt hem.

Grå platsbyggd förvaringsbänk med rotting

Platsbyggd sittbänk

En platsbyggd sittbänk erbjuder en praktisk och stilfull lösning för ditt hem. Den utnyttjar utrymmet effektivt och kan inkludera förvaring under sätet. Din sittbänk är skräddarsydd efter dina behov och önskemål, vilket gör den till en unik och personlig del av din inredning. En sittbänk erbjuder inte bara praktisk förvaring utan också en bekväm plats att vila och koppla av. Den kan användas i entrén för att sätta på skor, i köket som en avslappningsplats eller var som helst där en extra sittplats är önskvärd.

Grå platsbyggd sittbänk med rotting och kuddar och grå pläd

Platsbyggt kök

Genom våra samarbetspartners som är ledande köksleverantörer, erbjuder vi skräddarsydda och platsbyggda kök. Varje kök är en unik skapelse, anpassad efter dina önskemål och behov. Med vår expertis och partnerskap skapar vi funktionella och stilfulla köksmiljöer som blir hjärtat i ditt hem.

 

Grått Platsbyggt kök med en modern och en äldre spis
Närbild på stenskiva

Vill du ha något annat platsbyggt?

Exempel på andra platsbyggda projekt vi kan göra:

Platsbyggd kontorslösning: Om du behöver ett hemmakontor kan en platsbyggd kontorslösning inkludera en arbetsplats, hyllor och förvaring som är anpassad efter dina arbetsbehov.

Platsbyggd TV-enhet: Skapa en snygg och funktionell TV-enhet med hyllor och skåp som rymmer elektronik och underhållningsutrustning.

Platsbyggda barnkammarlösningar: Skapa lekfulla och funktionella platsbyggda lösningar i barnens rum, inklusive sängar med förvaring, lekområden och skrivbord.

Platsbyggd vinlagring: Skapa en elegant vinlagringslösning som passar perfekt in i ditt kök eller matrum.

Dessa är bara några exempel på platsbyggda alternativ som vi kan göra.

Vad vill du ha för platsbyggt?

Vi anpassar projektet för unika behov och önskemål. Hör av dig till oss så ska vi se vad vi kan lösa för platsbyggt till dig!

Kontakta oss för prisförslag