Verktyg med sågspån

Gamla Uppsala Snickeri

Jobba som snickare hos oss!

Vi är mer än bara ett snickeriföretag. Vi är en passionerad grupp av hantverkare som har något gemensamt – vi brinner för att skapa mästerverk i trä. Om du är lika passionerad som vi är och tror på att ge varje projekt den tid och kärlek det förtjänar, då är du på rätt plats.

Våra medarbetare är företagets viktigaste tillgång och förutsättningen för att vi ska kunna växa och utvecklas. Vi behöver rätt person på rätt plats, människor som delar våra värderingar och kan bidra med energi och kompetens till arbetsgruppen. Är du kanske en av de vi letar efter?

Vilka är Gamla Uppsala Snickeri?

Gamla Uppsala Snickeri grundades av Jerry Andersson år 1994. Jerry var trött på att arbeta på stora företag där tiden gick före kvaliteten. Han drömde om att skapa vackra snickerier och köksinstallationer med omsorg och hantverkskunnande. Denna passion för snickeri har blivit kärnan i vårt företag. Idag är vi stolta över att ha en gedigen historia och ett engagemang för att leverera det allra bästa till våra kunder.

Kontakta oss

Gamla Uppsala Snickeri-bil på en gata gatan
Närbild på vit trälåda

Våra kärnvärden

På Gamla Uppsala Snickeri är våra kärnvärden vår kompass. Personligt engagemang är inte bara ett ord för oss, det är en grundläggande princip som vi lever efter. Kvalitet är en icke-förhandlingsbar standard som genomsyrar allt vi gör. Trevligt bemötande är vår signatur – våra kunder är inte bara affärspartners, de är våra vänner. Våra värderingar är inte bara ord på papper; de är vår guide i varje projekt och interaktion.

Just nu söker vi:

Snickare som arbetar med en platsbyggd bokhylla

Finsnickare/Köksmontör

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från snickeriarbete och lämplig utbildning som möbelsnickare, inredningssnickare eller finsnickare. Din tidigare snickerierfarenhet av att självständigt arbeta med kundprojekt från ritning till färdig produkt kommer att vara en god hjälp i det dagliga arbetet. Det här är ett jobb för dig som är självgående, kvalitetsmedveten och som trivs med att arbeta under eget ansvar.

Viktigt för tjänsten är:

  • Tidigare erfarenhet och god kunskap inom finsnickeri
  • God svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Snickare från Gamla Uppsala Snickeri arbetar bredviden bild

Snickare

Vi letar efter en skicklig snickare med grundläggande kunskaper inom byggbranschen. Som en självgående individ är du bekant med varierande problemlösningar och har förmågan att arbeta i olika situationer. Kundinteraktion utgör en betydande del av vårt arbete, där tydlig kommunikation är avgörande.

Viktigt för tjänsten är:

  • Tidigare erfarenhet och god kunskap inom finsnickeri
  • God svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Skicka din ansökan till jerry@gamlauppsalasnickeri.se