Grå köksluckor i retrostil

Köksrenovering – Vi tar hand om dig hela vägen!

Vår specialitet är köksrenovering, och vi gör mer än bara montering. Vi tar hand om hela processen, från att riva det gamla köket till att skapa ditt platsbyggda kök. Med drygt 30 års erfarenhet inom branschen är vårt team dedikerat till att leverera den bästa köksrenoveringen. Våra etablerade samarbeten med ledande köksleverantörer säkerställer att du får högsta kvalitet och bästa service.

Vi fixar allt kring din köksrenovering!

Vi samarbetar med skickliga yrkespersoner inom olika områden, inklusive elektriker, målare, VVS och plattsättare, för att göra din leverans så trygg och säker som möjligt. Du behöver inte ringa runt och boka tider med alla olika yrkespersoner, det gör vi åt dig. Dessutom får du en enda faktura från oss istället för att få fakturor från flera olika företag. Den tiden kan du använda till något roligare! Låt oss ta hand om din köksrenovering från start till mål, och skapa ditt drömkök.

Grå köksluckor med retrohandtag

Hur går köksrenovering med oss till?

Det här är hur vi arbetar tillsammans. Steg för steg, enkelt och effektivt. Låt oss guida dig genom vad du kan förvänta dig.

Platsbyggd bokhylla med böcker, jordglob, tavlor och skåp

Platsbyggda möbler

Om du är ute efter något helt unikt som inte finns i butikerna, erbjuder vi skapandet av platsbyggda möbler. Du ger oss dina idéer och önskemål, inklusive eventuella referensbilder och mått, och vi tar fram förslag. Vi tillverkar möblerna från grunden, så de passar perfekt in i din inredning.

Vita stockaturer redo för att sättas upp

Specialsnickerier

Vårt skickliga snickeri-team är redo att ta sig an alla specialsnickeri-projekt. Om du har en vision för ett speciellt träarbetsprojekt som är unikt för ditt hem eller företag, kan vi hjälpa dig att förverkliga det. Vi tar emot dina idéer och mått och skapar en skiss som passar dina behov. Vår kompetens och erfarenhet garanterar att resultatet blir enastående.

Modernt grått badrum

Badrumsrenovering

Med vår specialisering inom snickeri och hantverk är vi här för att göra din badrumsvision till verklighet. Vårt dedikerade team ser till att varje projekt är unikt, oavsett om du önskar ett modernt och avslappnat badrum eller en mer tidlös design. Vi sätter kvalitet och detaljer i fokus för att skapa ditt drömbadrum.

Intresserad av köksrenovering?

Uppgradera ditt kök till en personlig oas! Vår köksrenovering skräddarsys för att passa din stil och göra ditt kök till hjärtat av ditt hem.

KONTAKTA OSS FÖR PRISFÖRSLAG